+31624594423 mirjam@prachtpraat.nl

Ik ben Mirjam de Pagter; adviseur, verbinder, coach, verhalenverteller en participatie-expert. Daarnaast ben ik moeder van een zoontje van 7 en een dochter van 10. Mijn dochter heeft een verstandelijke beperking en autisme. Dat vraagt extra aandacht, maar zorgt ook voor de nodige relativering.

Ik ben enthousiast, een tikkeltje eigenwijs en mijn bureau is vaak een rommeltje. Mijn analytische brein zorgt ervoor dat ik wel het overzicht hou. Verder tennis ik graag, lees ik heel veel boeken, bij voorkeur een aantal tegelijk en ben ik dol op mijn twee kinderen. Ik vind mezelf heel grappig en sommigen mensen delen die mening.

In deze tijden van coronacrisis is mijn behoefte aan verbinding nog sterker. En merk ik dat ik zelf veel inspiratie en moed haal uit verhalen van anderen. Ik hoop dat mijn blogs jou hetzelfde kunnen bieden. Ik zal regelmatig een blog posten over het thuis lesgeven, de ontwikkelingen in mijn werk en al het andere dat op mijn pad komt. En de pictoverhalen die ik maak om mijn dochter een stukje duidelijkheid te geven over de wereld.

Wil je meer weten? Ben je bijvoorbeeld ook een zorgouder die wel een steuntje kan gebruiken? Of heb je een zakelijk vraag rondom participatie of wil je een vrijblijvende kennismaking in verband met een coachvraag? Neem gerust contact met mij op!